HOBOTNICA

Kdo je Mami: hobotnica?

Živjo, sem Martina in sem mamica dveh otrok (Erika in Tise). Ta stran je nastala, ko je bil moj prvorojenec star eno leto. Ustvarjen je bil kot nek spletni dnevnik, ki je predstavljal možnost za mojih pet minut za sproščanje vsega, kar me muči, pa hkrati z namenom, da je nekomu v pomoč. Teme na mojem blogu so večinoma povezane z materinstvom – od rojstva, dojenja, previjanja, soočanja z alergijami, do kuhanja in uvajanja hrane, pa seveda razvojnih mejnikov in vsega lepega, kar prinese opazovanje malega bitjeca, ki se razvija pred tvojimi očmi.

Kakorkoli se klišejsko sliši, je vloga mame najlepša vloga, ki sem jo dobila v življenju. In če sem bila že od nekdaj vajena delati več stvari naenkrat, si zdaj le še večkrat želim, da bi imela več rok. Ko sem pred leti kolegici novinarki pisala prispevek o izzivih materinstva, sem omenila, da bi si večkrat želela biti hobotnica. Ob tem se je rodila (ali, če sem iskrena, dodatno razvila) ideja o blogu (hvala, Maja!).

Kasneje sem večji fokus dala vsebinam na instagramu, saj mi je zmanjkovalo časa za dolge romane na blogu.

Ob zaključevanju druge porodniške pa se je rodila še podjetniška ideja – na zavihku Trgovina najdeš ponudbo mojih izdelkov.

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu – dobrodošli v moj svet!

Update 2020: že dvakrat mami! 🙂

In naj bo tole priložnost, da se zahvalim moji dragi sestri, brez katere ne bi bilo te luštne hobotnice v logotipu (in še česa). Tam nekje na severu Evrope je nastal moj logotip in z veseljem vas povabim na Anitin instagram profil, kjer najdete njene nore norveške pustolovščine.